sábado, 8 de septiembre de 2012

BODEGA SALVAT. COM LES D'ABANSBAR - BODEGA SALVAT
Des de 1880
CarrerSagunt, 51 (cantonada amb Sagunt i Andalusia)- Barcelona
Tel. 933 326 728
Horari:
De dimarts a divendres: de 8 a 22 h.
Dissabte: de 8 a 16 i de 18 a 22 h.
Diumenge: De 9 a 16 i de 18 a 22 h.
Dilluns: tancat (excepte festius)
Festius: de 9 a 16 i de 18 a 22 h.

El Bar Bodega Salvat, al cor del barri de Sants, es un espai com els d'abans amb vermuts com els d'abans i una clientela de tots tipus, jovent, treballadors, oficinistes, empresaris, famosos, etc. Especialment els caps de setmana quan seguin la tradició elsl vermut es serveixen a dojo.

Amb un barri com els d'abans i una estètica com la d'abans la Bodega Salvat manté la gran tradició catalana del vermut, destacam les anxoves del Cantàbric tot i que també ofereix també una bona llista d'entrepans, acompanyats del clàssic porro de vi o de cervesa o cava.

Tot i que amb un ambient de fa molts anys, el clàssic vermut amb sifon i l'oliva farcida son els reis amb llaunes de les ries galeges de una molt bona qualitat – preu.

A les parets un bon farcell de fotografies amb les que poden conèixer a més d'un famós, com en Quim Monzó. que de tant amb tant els visita per gaudir d'un vermut com els d'abans, ro-deixat de rajoles de l'època i barrils de fusta plens de vi.


1 comentario:

Unknown dijo...

Hola,

Me he permitido hacer un mapa de google maps con todas las ubicaciones.

Lo tienes aquí:

http://goo.gl/maps/RvXti

Si no quieres que lo haga público dímelo y lo restrinjo sin problemas. Pero creo que lo suyo es que tú también pudieras incluir sitios (al fin y al cabo el blog es tuyo).

un saludo.