miércoles, 13 de julio de 2011

El SETÈ CEL, CUINA I COPES PER REPETIR


El setè cel
Riego, 18
08014 Barcelona
Tel. 934 210 532
web:
www.elsetecel.net

HORARI:
Dimarts a Dissabtes: a partir de les 19:15h fins les 2:00 (*) Tanquem els Diumenges i els Dilluns. (*)
(*) ASPECTES NEGATIUS: Manca de serietat a l'hora de complir els horaris i les festes marcats.

El lema del setè cel "cuina i copes reuneix dos dels elements més preuats de la gastronomia en un sol espai. Una cuina amb productes de qualitat molt ben treballats i una àmplia varietat de copes, especialment en ginebres i whisky als quals cal afegir altres combinats que es preparen al moment.
Recomenat el gintonic de Caorunn, la Martin Millers o de la enigmàtica Geranium, amb una part de ginebra i dos i mitja de tónica (aquest es penso la millor proporció).
El wok de calamar de platja amb verdures i un punt picants (és, per a mi, el plat estrella), el bacallà glassejat d'all amb un llit de tomàquet o el pop a la gallega sobre patates, són només tres dels excel·lents plats que es poden degustar en un ambient acollidor i sense etiquetar per raó d'edat, en una barreja oberta i visitada per clients de qualsevol edat,
Taules de formatges, embotits ibèrics, amanides ... són també part de l'oferta a El setè cel.

L'Irene, la Yolanda i en Manel  (un profesional com pocs , s'encarregan de que l'estada sigui quasi perfecta.
En  la banda "negativa", del servei cadría substituir la rodanxa de llimona per la pell i ampliar  la carta, molt curta amb vins.