viernes, 10 de septiembre de 2010

CASA TRAMPA, L' UNICA TRAMPA ES LA FIDELITAT ALS SEUS FOGONS

 • CASA TRAMPA
  Plaça de Vallvidrera, 3
  08017 Barcelona
  Tel. 934 068 051
  Horari: de dimarts a divendres de 7 a 16:15. Divendres: de 20:00 a 24:00 h. Diumenges de 08:00 a 16:30 h.
  Transport públic: Ferrocarrils de la Generalitat del Vallès Estació Peu Funicular.

  Restaurant Can Trampa, que serveix menjars des de 1882, sorprèn per la seva relació qualitat - preu. Situat al barri de Vallvidrera, sostre de Barcelona i últim reducte del municipi barceloní, Casa Trampa no fa honor al seu nom ja que l'única trampa que ens presenta és la de la fidelitat a la que ens "obliguen" els seus fogons.
  Amb un accés fàcil per carretera o en transport públic, diferent i fins i tot divertit, es pot arribar al funicular que part de l'estació Peu del Funicular dels Ferrocarrils de la Generalitat del Vallès, casa Trampa ens presenta una decoració sense pretensions amb fotos antigues en les seves parets i un menjador familiar i acollidor.
  Amb un menú diari Casa Trampa dóna qualitat en tot el que ofereix, amb els fogons a la vista s'hi cuinen, entre molts plats una excel·lents pilota amb samfaina, uns peus de porc per llepar-se els dits ....
  Menjar casolà que entre setmana degusten els treballadors que es troben a la zona i que per dissabtes i festius hi ha, als matins un bon nombre de tripers ciclistes i motoristes que necessiten una bona alimentació per a prosseguir els seus itineraris.

No hay comentarios: