miércoles, 14 de abril de 2010

CAN TASTAOLLETES, UNA CUINA PER TASTAR


 • CAN TASTAOLLETES
  Cerdanya, 58Sant Boi de Llobregat
  Tel. 936 546 359
 • HORARI:
 • Migdies de dilluns a dissabtes de 13:00 a 16:30 h
  Nits de dijous a dissabtes de 21 a 23:30 h,
 • Tancat diumenge tot el dia i dilluns, dimarts i dimecres nit (excepte grups)
  Vacances: agost (tres setmanes)
  Capacitat: 50 places


  Amagat en un barri extrem de Sant Boi de Llobregat i sense parafernàlia exterior, Can Tastaolletes, és d'aquells espais que mereixen ser visitats a la recerca de les aromes d'una cuina clarament mediterrània basada en els productes de proximitat com ho són l'horta del Parc Agrari del Baix Llobregat i les granja d'aus entre les quals destaca el pollastre de pota blava del Prat.
  No podem buscar un continent espectacular, simplement un local amb aires moderns i toc clàssics en què destaquen, per les seves virtuts, tant la cuina com els que s'encarreguen d'ella.
  La felicitat amb la que regeixen la seva casa de menjars es deixa sentir al llarg de l'estada al local. Cristina, la gerent és tot somriure i dinamisme de principi a fi i val la pena deixar-se aconsellar a l'hora d'escollir els plats, sense oblidar, com a mínim la primera vegada, el pollastre de pota blava del Prat de Llobregat, una au amb denominació d'origen i etiqueta de qualitat que Marc s'encarrega d'elaborar i presentar de forma magistral.
  La creativitat de Marc s'uneix a la qualitat dels productes i això dóna com a resultat uns plats explosius, dignes d'un firmament d'estrelles que, de ben segur mai els concediran

No hay comentarios: