domingo, 27 de julio de 2008

CASES DE MENJARS I VEURE...AMB ENCANT

Cases de menjars...amb encant
Estic saturat que premsa, ràdio i televisió s’obstinin en parlar-nos dels grans mestres de la cuina, de Sols de Repsol i d’Estrelles Michelin, de cuina clàssica i creativa i ens assenyalin directament qui son els que denominen temples del bon menjar, qualificatiu que no dubto es mereixen,que, en la major part dels casos, no són aptes per la major part de les economies.
No obstant això, menjar o prendre unes tapes de qualitat i a un bon preu és també possible. Els recons, d’aquests ‘blog’ ,moltes vegades amagats, no només presenten plats més que acceptables sinó que ho fan en un entorn que em mereix el qualificatiu de ‘Llocs amb encant’. D’aquests últims parlaré en aquest 'blog'.
Mai ressenyaré un racó sense haver-lo, visitat personalment i sempre després de cerciorar-me del que és i que s’ofereix. També i amb l’objectiu que la ressenya pugui, ser usada per qui li apeteixi, intentaré actualitzar-lo amb certa regularitat i sempre indicaré el dia en el qual, puc assegurar el lloc reuneix les condicions exposades.
Agrairé qualsevol proposta que m’encarregaré de certificar abans d’incloure-la en el 'bloc', l’àmbit Països Catalans, que de moment ja dóna per a molt.
Alhora prego als que visitant el lloc trobin variacions, m’ho faci saber per a, si és el cas, eliminar-lo del ‘blog’.
De tots és sabut que emprenedors dels països asiàtics i més concretament de la República Xinesa, estan obstinats en fer-se els amos dels fogons del nostre país.

No hay comentarios: